Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
single
Sunday, January 16, 2011 • 11:58 AM • 0 comments

“Ish, Aku tak suka la couple2 ni, Single lagi best”, “Single ni bebas, boleh wat apa2 je”, “Ala, jadi single lagi senang, xpayah pening kepala”, “ta bezt larh couple2 nie, aQ agy prefer Single” n macam-macam agy. Tpi bt0l kew bezt?

Biasa la tu kalau single, mungkin belum sampai masanya kitew berjumpa dgn sese0runk uh. Relax la, setiap orang akn brtemu ngn orunk yg sesuai, Tuhan dah ciptakan pasangan untuk kita, hanya masa yang akan menentukan bila kita akan bertemu si dia.

“Alaa, xpela, kita kan muda lagi, time ni la nak enjoy, kalau dah couple xsyok la” Hmmm..Tapi nanti kalau dah couple, ta leyh plak terikut perangai yg cm dax2 techik ouh ..aduhhh



PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • i kn0w
  • ediT2
  • windu k0runk gilew2 !!
  • (T_T)
  • welc0me back t0 sch00l
  • apew !!
  • pLaYeR mAri .
  • bEzT
  • seNyUm ,,( ^_^)
  • 0_o