Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
plizz go
Friday, June 3, 2011 • 12:40 AM • 0 comments
uitsss ,, kau nie gilew ke apew ? kau ta paam ea what i say to you last day ? AKU TAK NAK KENAL KAU ! kau paam ? owkeyh look ,, kau ta paam ea ? fine ,, aku ta kesah .. kau nak paam or ta ..

Owkeyh kite start from here ! ary turh kau antar mcg kat aku kan ? OMG ! ta sngke kau simpan 6ber aku agy dohh .. haha ! tpy kan weyhh ,, kau nie antar mcg romantik sangad smpy aku rasew cm nak tukar sim card baru .. kau antar mcg * SY TAK KAN LUPE KAN AWQ SELAMENYEW bagai-2 uh buad pew ? kau ingat aku akan cair bilew kau ckp cm turh ?NO WAY LARH mat gilew ! dalam text turh jugax kau adew ckp * MUNGKIN SUSAH AWQ NAK TRIME SY BALEK* kan kan kan ? yezz ! mmg kau pandai .. aku mmg susah nak trime kau balek .. ! selepas kau buang aku mcm sampah and kau byk buad aku saked weyh ,, ingat senang aku nak amik kau balek ? !! byk hensem muke kau nak kutip aku balek ! kau pkir aku mainan kew yg boleyh kau sakedkan sesuke aty jewx ? plizz larh weyh ! lepas kau buad aku saked weyh ,, aku rasew cm nak maty .. hati aku bagaikan cm ta dew dh ! aku cyunk kau separuh maty kau tauk ! tapy apew balasan kau kat aku ? hanya TUHAN jewx tauk perasaan aku ! tpy cyunk-2 turh dulu ,, skunk I HATE YOU FOEREVER !

Kau myB ckp aku ego kan sbb aku ckp cm nie ? whatever ! aku ta kesah kau nak ckp apew .. and kau pown adew call aku kan ? sorie ta angkat .. sebab aku TAK SUDI nak jawab ! kau paam ? dasar mata PEREMPUAN ! kesian kau kan sebab kne dengan aku smpy cm nie .. im so sorie cyunk ! hee~ =)

Penad aku bebeL pasal kau ! buad semak kepale ! ok ! Weyh ,, aku trsangad larh windu kan suare kau sebab sumpah ta bleyh nafikan .. suara kau COMEL apew lagy time kau mnx kiss dengan aku dulu ? smpy skunk aku ta leyh lupe kan ! smue aku dh lupewkan psl kau juzz your cute voice i can't forget it ! cuma ITU !

Lastly ,, kau ingat aku dh adew pnggnti kau ? Pfffttttt ! tarrel nyew aku ! cepad nyew dapad ! sejujornyew ok aku ckp ngn kau cyunkk mucukk (eeeeeeuuuuu) .. aku ta carik pown bf lgy because aku malas ! aku takod ! aku takod akn trluke lagy ! cukop-2 dh byk kali aku trluke .. smue laki nak COUPLE ngn aku juzz tauk saked kan aty aku and buad aty aku hancor ! aku penad kalw troz cm turh weyh ! ok skunk aku nak cakap kat kau BYE-2 ! haha

sorie buad karangan trlalu pnjang .. haha .. trpulang .. nak bace ke tak ok ?


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • i heart you babe !
  • SESUATU YG LAEN
  • im coming home
  • buad sementare jewx
  • haha.. =)
  • i want this !
  • exam coming !
  • im single
  • hahaha .. lawak larh kau nie !
  • miss u allz !!