Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
tiba-2 IM aku ?
Sunday, November 6, 2011 • 11:15 PM • 0 comments
hui , hello , assalamualaikum .
korang sihat ?
aku alhamdulillah sihat :)

ok look , iteww ade story best nie ,
tak mau baca ? ok :) TAK KISAH !

tahu tak ,
petang tadi aku unline tau .
dah lama aku unline turh tiba-2 ade sorang nie IM aku ,
aku tengok ,
laaaaa ! budak yang aku benci kat sekolah .
hahahaha . tapi tak ada larh benci sangat . agak menyampah jewx larh
hahahaha .
time IM turh , aku tengok dye macam baik saja .
tapi asal dekat sekolah macam T**K ? -,-
ummmpppphhh , not important things larh rite ? :D
pstu dia nak off the line tau , dye mintak 6ber phone aku ,
ea ? ape kena ?
korang rasa aku bagi ? :/
hik hok .
yes aku bagi sebab dye budak sekolah aku so aku bagi jewx larh .
hee~
maybe if aku kenal dye betul-2 , dye baik kot .
baik ? baik ke benda nya !
ponteng memanjang ! syuh larh ! -,-


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • Selamat Hari Raya Aidiladha
  • exam !
  • pehal macam bangang
  • Ajar Aku Main Guitar
  • ape ke jadahnya !
  • fake ?
  • hik hok . masalah gila aku nie
  • Hari Rabu ?
  • kat sekolah ?
  • Walaweh !