Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
Nak Boy pandai maen Guitar .. !
Sunday, July 10, 2011 • 1:11 AM • 0 comments
ok ,, lame gile aku tak on ! adesss !! ok ,, listen here Darling ..

adess ,, nak carik Boy yg pandai maen guitar dowh .. haha .. because why ? sebab sumpah sweet kalaw ade Boy yg pandai maen guitar ,, act ,, ary turh kan aku dengar cite psl Kak Eysya punyew kawan ,, Boyfren dye maen kan guitar time ary jadi dye smbiL turh nyanyikan lagu I'M YOURs ! Sweet gile bhai ! Aku and Kak Eysya jelez jewx ! Hampehh ! Haha ,, Btw .. Kak Eysya uh dah ade baKaL dah .. Haha ! Aku nie maseh mencari ! Ingat senang ke ? Suke aty korunk nak ckp ape ! Aku gediks ? DIAM !!

Aku nak mtak kat ayah aku tapy msty awal-2 dh tak bgy .. Lgypown kalaw ade guitar tak tauk main ,, Kicap larh weyh !! haha .. so camane ? sebab uh nk carik yg pandai maen guitar so dye free jewx ajar kite kan ,, kalaw gy kelas ,, bErbayar ! *walaweh .. Haha !


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • Mangkoks ToL !
  • Katakan Tidak Pada Benci
  • Teng Qiu
  • Tak Online
  • DUNN WANT TO COUPLE ANYMORE
  • REPoRT CARD
  • COUPLE FOE WHAT ?
  • penad skolah + lapa
  • Happy Father'S Day
  • come back to school