Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
DUNN WANT TO COUPLE ANYMORE
Saturday, June 25, 2011 • 6:46 PM • 0 comments
ramai nak tanye aku mcm nie ,,, KAU DH ADE PAKWE BLOM ? siyesly ,, dunn have ok buad mase sekarang ,, sebab ape ? sebab lepas aku putus ngn dax uh ,, hati aku dah hancor gile .. ! Aku dah start takod untok kapel .. Aku nak lelaki yg Encem ,, pandai jage perasaan aku ,, pandai amik hati aku ,, pandai buad aku tersenyum ,, sweet and boleyh buad hubungan kiteorunk kekal .. ! Just iturh jewx aku nak ,, tak lebeyh ... ! Aku dh tak jadi mcm dulu ,, suke couple lebeyh dari satu ,,, (PLAYER) but now ,, dah tak .. SETIA PADA YANG SATU .. hee~ ,, sumpah ,, kalau aku dapad lelaki yg mcm caracter-2 yg aku nak turh ,, aku tak kan pernah sekali pown saked kan hati dye ,, ! umphh ,, but who ? entah-2 tak de kodd ,, smpy bile-2 tak pernah datang laki uh ...


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • REPoRT CARD
  • COUPLE FOE WHAT ?
  • penad skolah + lapa
  • Happy Father'S Day
  • come back to school
  • BiKiN pAnAs + hepi
  • apa daaaaa ?
  • siaLL = ="
  • Hepi daY
  • PANTANG TINGUK CHANTEQ