Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
BiKiN pAnAs + hepi
Monday, June 6, 2011 • 10:37 PM • 0 comments
urgghh ,, saked hati ! dye on9 ok ! aku tegor buad don0 ! Dah larh rindu gile kat dea ! huhu ! =)

Lpas aku tunggu dea reply pm aku bagai nak gile turh ,, dengan tak tahu malu aku tanye cm nie at dea ..... ok ! aku nak lbeyh-2 buad ape kan ... Aku bukan papew kat dye pown ... kan ? umphhh ,, FORGET IT !


huhu ,,, aku tunggu sampai dye jawab soalan turh tapi still tak de .. Sumpah macam nak nangis ... haha ! B E N G O N G ! tapi tapi tapi kan ,, tibew-2 aku dapad nie ... Jeng Jeng Jeng !




sumpah hepi gilew ! senyum sampai ke telinge .. haha ! Macam orunk gile aku time turh .. Kalau boleyh ,, aku nak mnjerit sekuad hati tauk ! haha ! tapi nanti ade orunk ckp aku gile pulak or " kne rasuk seyhtan ke budax nie" ,, haha ! so ,, aku juz jerit dalam hati jewx .. jerit gax kan .. haha !




haha ! berhoneymoon-honeymoon agy ! GILE ! haha ! tapi sumpah hepi gilew-2 .. sian dye TERKEJOT tinguk link uh .. haha ! aku pown terkejot tinguk .. rase cm nak cabot jantong .. haha ! tengs ea cyunk coz sudik comment post yg saia bgy at fb .. :)


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • apa daaaaa ?
  • siaLL = ="
  • Hepi daY
  • PANTANG TINGUK CHANTEQ
  • i LEBiU darling ! :)
  • plizz go
  • i heart you babe !
  • SESUATU YG LAEN
  • im coming home
  • buad sementare jewx