Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
fixie ?
Sunday, July 24, 2011 • 2:20 PM • 0 comments
ok ! sekarang dah heboh dah psl fixie betol tak ? Perrggghhhh ! Aku bilew tinguk jewx orang naik fixie , rasew macam nak curik jewx time tuan empunye turh tak dew .. Haha ! *Jahat* ,, Sumpah ary turh aku ternampak satu fixie yg tersangat larh chantik smpy mata aku tak berkelip .. ! Haha ! Memang chantik gilew-2 .. Aku nie mcm-2 nak ,, camera Nikon larh , Boyf pandai main guitar larh , Nak guitar larh , sekarang nak Fixie pulak ... Lebih-2 aku nie kan ? Haha !

Sebot jewx camera Nikon nie ,, tauk tak ? Ayah aku nak belikan camera Nikon untuk aku ,, ! *aww aww ,, Hepi gilew weyh !! Haha ! Maybe hadiah untok hari jadi aku kodd .. Haha ! Yang kasut supra uh punyew lamew aku mintak , tak dapad-2 smpy skunk .. Adesss ... By the way ,, hepi gilew ! Tengs ayah ... :)


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • *Jahat , Padan Muka
  • BeBoT ? Sombong ?
  • Nasib Malang
  • KAKUM ?
  • BUDAK KECHIK YG CUTE
  • Many storii maaa !
  • Dye unline + miss u cyunk !
  • What Da HeLL !
  • tengs a lot !
  • He's Gone .. I miss You