Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
What Da HeLL !
Sunday, July 10, 2011 • 3:56 PM • 3 comments
sumpah perangai kau cm B A B I S I A L ! Kau keje nak bohong aku je kan ! Ape salah aku kat kau ? Ape dose aku kat kau smpy kau buad aku cm nie ! Setiap kali aku nak maaf kan kau . Kau buad hal balek kan !! Watefak larh weyh !! Kau slalu nak berjiwang-2 ngn aku ,, Cyunk-2 bagai pstu missed call aku cm orunk gile sebanyak 16 kali ! Kau tak penad ke weyh ! Aku ngn kau pown dh penad ! Aku rase macam nak mati kau tauk ! Kau dari start kite couple tak pernah nak paham aku kan ? Kau mmg tak nak paham aku walawpown sikit ! Kau nie prangai cm lanciauu ! Kau nak aku letak lgy page fb kau mcm ary turh aku buad biar semua tauk siape kau sebenarnye ! Dasar lucky LAHANAT ! Ape kau nak sebenar nye ! Cube kau cakap ckit ngn aku ! Kau nak aku maty ? Ok fine ! Aku boleyh maty ! Tapi hidop kau tak kan bahagia kau tauk ! Kau ingat tak aku xcident ary turh ? Ok ! Kau lupe ! Meh aku ingat kan kau balek ! Kpale aku hampir pecah tauk time turh naseb kereta turh sempat berhenty kalaw ta cm ne ? Mmg aku dah tak de kodd ! Tayar turh hampir kne kpale aku mase turh ! Aku juz ckp dlm aty * Nie myB sebab aku buad salah kan dye kod* N then aku tak kasi tauk sesape sebab aku takod ! Pstu aku pkir balek ,, asL larh aku tak maty tros ! By the way , semue turh takdir Tuhan kan ? so kite tak tauk ! Setelah ape yg aku buad , nie balasan kau kat aku kan ? !! Dah larh weyh ! Aku malas dh dengan kau ! Tak gune aku maaf kan kau ! Perangai kau tetap sme macam KiCAP weyh !!

Yusri byk bgy aku semangat untok senyum but i can't ! Aku rase mcm nak maty weyh ! Apalagy bile aku ingat arwah pstu tetibe kau buad aku mcm nie ! Kau slalu buad aku mnangis kan ! Urghhh !




PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • tengs a lot !
  • He's Gone .. I miss You
  • Nak Boy pandai maen Guitar .. !
  • Mangkoks ToL !
  • Katakan Tidak Pada Benci
  • Teng Qiu
  • Tak Online
  • DUNN WANT TO COUPLE ANYMORE
  • REPoRT CARD
  • COUPLE FOE WHAT ?