Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
KAKUM ?
Saturday, July 23, 2011 • 12:33 AM • 0 comments
ok jom storii psl KAKUM ! ape turh KAKUM ? KAKUM turh macam hari kantin larh ,, lebeyh kurang .. Ade sumthing yang sumpah aku tak leyh lupe ! Bile aku ingat mesty aku gelak ! Haha ! Sekarang aku nak kongsi ngn korunk ok :)

Masa KAKUM uh ade satu CLUB nie buad rumah hantu , n then aku ngn kawan aku sorang nie nak try larh masok kan .. Aku masok rumah hantu turh ngn kawan aku and 2 orang adeQ kawan aku turh .. Beratur gile panjang ! Bile dah smpy turn kiteorang ,, adeQ kawan aku turh pulak tibe-2 tak nak masok sebab takod .. Aku pujok dye ,, padahal aku pown takod ,, ! haha ! Sebelom masok turh aku punye over gile tapy bilew turn dh smpy perghhh jantong rase macam nak tercabot ! Aku time beratur uh aku ckp nak kene kan salah seorang daripada hantu turh ,, tinguk-2 TAK DE MAKNE ! haha ! Time dalam uh ,, Dah larh gelap nak mampos ! Aku dudok blakang skali pulak turh ! Tetibe kat belakang aku ade sekor hatu ikot ,, aku apew lagy ! Menjerit macam orang gile ! haha ! Aku tak sedar mase aku jerit uh aku pelok adeQ-2 kawan aku uh ngn kawan aku skali ,, ! Semua aku pelok ! haha ! Mmg gile aku time turh ! Dh larh aku dok blakang skali ,, yG kawan aku uh dh gy depan nak kuar undur balek kat belakang ! Yang kat belakang aku uh ade hantu gile uh ! Aku nak lari macam ala-2 marathon turh kang cakap aku nie terlampau takod sangad pstu hantu turh kang gelak-2 pulak ! Malu ! Tak tauk nak buad ape , aku jerit je ! Bile dah keluar turh mmg lege larh ! Haha !

Kawan aku cerite an ,, adeQ dye ckp " Kak ,, kawan kau uh mase masok umah hantu dye pelok semua orang " .. Perrgghhh !! malu gile !! Haha !


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • BUDAK KECHIK YG CUTE
  • Many storii maaa !
  • Dye unline + miss u cyunk !
  • What Da HeLL !
  • tengs a lot !
  • He's Gone .. I miss You
  • Nak Boy pandai maen Guitar .. !
  • Mangkoks ToL !
  • Katakan Tidak Pada Benci
  • Teng Qiu