Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
He's Gone .. I miss You
Sunday, July 10, 2011 • 10:54 AM • 0 comments
ok ! now listen ! Tak nak listen berambus !

aku pernah khilangan orang yg aku cyunk untok selamenye .. By the way , aku tauk macam mane rase khilangan seorang yang sangad kita sayang .. myB tak sama mcm mane yg korunk rase (orang yg kita cyunk dh pergy selamenye) .. Sumpah aku pernah luka kan hati seseorang ,, Dye saked .. Satu hari turh .. Dye mnx couple and then aku ok je larh .. Pstu besok nye aku tak layan dye lgsg .. ! Aku buad bodoh je ! Nak tauk dye saked ape ? Dye ade penyakit jantong berlubang .. N then satu hari turh aku text dye .. Tak jawab .. Geram gile tauk ! Aku call tak jawab ! n then lepas turh .. Teros tak de cite smpy satu hari nie aku dapad tauk dye dh kritikal ,, Sumpah weyh ! Jatoh aer mate aku .. ! Aku bodoh sebab tak dapad jage dye ! Aku jahat sebab marah dye and buad bodoh ngn dye ! Aku mnyesal weyh .. ! Dye pernah ckp kat aku * sye nak hubungan nie kekal , nnty dh habis sekolah , kite tunang n then kite kawen , so tak de sape boleyh amik awQ dari sye n tak de sape leyh amik sye dari awQ kan ? iloveyou cyunk * aku tak kan lupe kate-2 nie .. Biey .. ayunk mnx maap sebab tak leyh nak jge biey .. By the way .. Ayunk rindu ngn senyuman biey ,, gelak tawa biey , semua larh yg ade dekad biey .. ! Ayunk tahu satu hari nnty msti kite dapad same-2 kan ? Biey ambiL larh ayunk ,, ayunk tak nak sendiri ! Plizz back ..

aku tak pernah bgy tauk sesape psl dye .. Juz abg dye je tauk psl aku and dye .. ! Aku tak nak bukak psl kiteorunk sebab aku pkir tak penting pown smpy satu saat aku khilangan dye !


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • Nak Boy pandai maen Guitar .. !
  • Mangkoks ToL !
  • Katakan Tidak Pada Benci
  • Teng Qiu
  • Tak Online
  • DUNN WANT TO COUPLE ANYMORE
  • REPoRT CARD
  • COUPLE FOE WHAT ?
  • penad skolah + lapa
  • Happy Father'S Day