Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
TIPS UNTOK JADI KAN BLOG HEBAT
Sunday, July 24, 2011 • 4:38 PM • 0 comments
aku sebenarnya malas tulis mndew nie . Tapi aku tulis jewx larh ..

Ok , First , kitew kena Kreatif . Kreatif dari segi apa ? Hah ! Kreatif dari segi gaya penulisan seperti mengabungkan unsur-2 lawak dan bersahaja . Tak perlu terlalu nak over excited ! Cara nie akan membuad kan pembacew-2 rasew best and sedia untuk jadik followers korang ... So , fikir larh yew ... hehe

Last , kitew kena Rajin . Rajin untok apew ? Korang mesty sentiase rajin and bukan juz hangat-2 taik ayam tauk ! Korang mesti rajin update blog supaye followers-2 korang boleyh bacew . Jangan biar kan blog korang berhabuk smpy adew taik cicak , sarang labah-2 bagai coz ia akn membuadkan pembace-2 jadik lazy nak bacew or nak masok blog korang agy .. Kalaw boleyh , kerap larh update blog korang owkeyh .. ?

Habis dah ,, penad bhai walawpown ckit .. Haha .. Ok ! Renung-2 kan dan selamat maju jaya yew ! *Sengal* haha


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • fixie ?
  • *Jahat , Padan Muka
  • BeBoT ? Sombong ?
  • Nasib Malang
  • KAKUM ?
  • BUDAK KECHIK YG CUTE
  • Many storii maaa !
  • Dye unline + miss u cyunk !
  • What Da HeLL !
  • tengs a lot !