Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
tak heran langsung dowh !
Saturday, August 13, 2011 • 10:00 AM • 0 comments
aku tak tauk apew masalah kau weyh pompuan !
kau ckp * kau nie nak rampas pkwe orang je *
what ? pkwe kau ? siapew weyh !
cecakap at aku ! nk tinguk gax encem kew tak !
B O N G O K !
aku tak hengen pown pkwe kau uh !
macam bebudak jewx kau nie !
apew nak jadik larh weyh kau nie ?!!
entah-2 orunk laen rampas pkwe kau !
aku pulak jadik mngse !
kau nie ntah papew dowh !
nk gadoh sebab lelaki ? waterfakkk !
weyh ! seriously ! aku tak batak langsong ngn pkwe kau uh !
amik larh dye ! bawak lari pown tak pew !
sumpah aku tak kesah langsong dowh !
kau jewx yang gelabah cicak !
aku tak adew msew nak ter hegeh-hegeh dekat jantan !
tapy kau ? sebab lucky kau jadik gituu !
so lelaki lagi penting dalam idop kau berbanding kawan larh ?
kisah pulak aku an ?
pelik kau nie ! hahaha =..="
aku tak faham gilew ngn perangai kau dowh !
bilew baek , baek gilew nk maty !
fuuyyyyooohhhh ! smpy tulis at wall *kalau kau rampas die . aku tak nak ngaku yang kau turh kawan aku *
makkkk aaiiiiyyyhhhh !
gilew babeng kau nie dowh ! tak malu kew weyh tulis gituuu ?
eh ! aku tak heran larh weyh ! siked pown aku tak batak langsong !
hah ! kau tak nak kawan aku ?
so ? tak kesah larh weyh !
hikhok ! tak kawan ngn kau lagy bagos !
ok boiii ! ilapchuuuuu !

take a note : aku tak batak pown ngn pkwe kau uh .. kau tak nak kawan aku sudah larh ! tak kesah pown ! bilew aku remove kau , kau add aku balik ! bapak cm cilaka kentel perangai kau weyh ! time aku block kau uh , sebok nk mnyemak ckp ngn orunk yang kau mintak maap bagai-2 ! nk muntah aku ! bilew aku appr .. cm sial pulak kau an ! dh ! malas kau nk gadoh ngn kau ! kawan larh konon ! *akucyunkkau* <--nk muntah pulak !


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN
  • TIPS UNTOK JADI KAN BLOG HEBAT
  • fixie ?
  • *Jahat , Padan Muka
  • BeBoT ? Sombong ?
  • Nasib Malang
  • KAKUM ?
  • BUDAK KECHIK YG CUTE
  • Many storii maaa !
  • Dye unline + miss u cyunk !