Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
Monday Day's ?
Wednesday, November 9, 2011 • 4:15 PM • 0 comments
*Monday Day's ? * hareeeemmmm


Hye , Hui , Hello , Assalamualaikum !
mau story ? Ngee~
tak nak sudah ! Aku tetap nak story !
Grrr =,=
Jumaat lepas aku balik kampung tau ,
maklum larh , raya haji meyh~
Isnin pagi balik KL ,
jalan tak jem langsung . Syukur .
Sampai rumah pukul 5 petang macam turh larh .
Sampai je rumah ! mak aiiii ! bapak busuk gila rumah aku !
nak termuntah !
dalam hati * siapa lak berak tak basuh ni *
mak aku buka je pintu rumah , hamik kau !
kucing aku dalam rumah ! banyak gila dia berak ! =,=
heshhh ! memang aku dah lama nak buang kucing turh !
Boleh pula dia masuk dalam rumah . nasib pintu bilik semua kunci .
Kalau tak , memang nasib larh . Haha
Punya dah habis kemas and cuci rumah turh .
Memang bengang larh kan , Ayah aku suruh itu ini . Dia duduk .
Dah habis semua , aku duduk dalam bilik . mandi bagai .
Tengok tv jap , dah pukul 9.00 , 10.00 turh aku tidur !
tiba-2 time aku nak tidur turh , handphone aku kacau daun !
aku tengok larh ! ala mak aiyhhh !
Cik Komeng ! aiyaaaaaa !
time text dengan dia , hilang bengang aku ! Husshhh ! hahahaha
AKU TAK SUKA DIA . TAK ELOK MEMFITNAH !
bla bla bla bla . aku penat nak tulis !

Kbaiiiii



PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • Last Exam ! Tomorrow !
  • Still watlek ?
  • BORING GILO
  • tiba-2 IM aku ?
  • Selamat Hari Raya Aidiladha
  • exam !
  • pehal macam bangang
  • Ajar Aku Main Guitar
  • ape ke jadahnya !
  • fake ?