Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
F U C K
Friday, November 18, 2011 • 3:41 PM • 7 comments




(tekan pic turh if nak tengok lebih besar)

nie apa pulak masalah nya nie ?
Ok Ok .
kenapa aku marah dia ? Kenapa aku cakap Boyfie dia bagai-2 turh ?
Ok look ! Boyfie dia tuduh aku FAKE !
Gila pundek ke apa aku nak fake bagai nie !
Dah aku fake then aku tackle dia , couple dengan dia ?
HA HA HA ! Terlakar gila kau nie -,-
Awek dia yang buat , aku yang kena ? Handsome gila perangai ! Tuduh melulu !

Just Allah je yang tahu apa aku buat !
And kawan aku tahu aku siapa !
Kau tak kenal aku , kau tak payah nak kecoh bagai larh weayh !

Kalau boleh , aku nak maki hamun kau bagai kau tahu tak !
Tapi aku fikir balik , apa yang aku dapat ?
then , aku respect kau sebab kau lagi tua dari aku !


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • Great !
  • senyum sorang-2 ?
  • SIAL CILAKA HARAM !
  • MELAKA ? BORING GILO !
  • NO SCHOOL ANYMORE !
  • 11.11.11
  • Now , It's Over !
  • Monday Day's ?
  • Last Exam ! Tomorrow !
  • Still watlek ?