Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
senyum sorang-2 ?
Tuesday, November 15, 2011 • 8:50 PM • 0 comments


hui , hye , hello , assalamualaikum :)

tahu tak , now aku gelak depan lappy sorang-2 .
sengal tak aku ? sengal kan ?
kenapa aku sengeh depan lappy ?
aku online tau , then Cik Komeng turh cakap benda merepek yang boleh buat aku ketawa .
tak kan aku nak tahan kan ? so aku just senyum je larh macam orang ngok ngek ..
nak ketawa kang over pulak , Gila pula orang cakap aku nie ..
hahahaha ..
memang bongok gila dia turh sebab buat aku jadi gila sampai macam nie ..
mwahahahaha ..
tapi memang happy gila larh kot IM dengan dia ..
sebab sebab sebab aku RINDU dia .. hahahaha ..

ok , sampai sini je .. bye ..


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • SIAL CILAKA HARAM !
  • MELAKA ? BORING GILO !
  • NO SCHOOL ANYMORE !
  • 11.11.11
  • Now , It's Over !
  • Monday Day's ?
  • Last Exam ! Tomorrow !
  • Still watlek ?
  • BORING GILO
  • tiba-2 IM aku ?