Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
MELAKA ? BORING GILO !
Monday, November 14, 2011 • 9:32 AM • 0 comments
Hui , Hye , Hello , Assalamualaikum . :)

aku nak story nie . . :D

Hari sabtu , aku dengan family redah satu malaysia !
muehehehe . Ok ! Aku tipu .
Hari sabtu first pergi mana entah aku tak tahu , pergi ambik kain at sana , then , pergi Johor . Ambik kuih sepit .
Lepas pergi Johor turh , pergi Melaka lak . Bayangkan weayh ? aiyaaa . redah semua tempat !

Pergi Melaka buat apa ? Bercuti meyh~
Cam tak ada tompet lain jo nak pergi -,-
Aku bukan suka sangat pun pergi melaka , BORING GILO NAK MAMPOIIIHH !

Dah sampai Melaka turh , aku mula jadi bodoh dan terus menjadi bodoh -,-
sepanjang perjalanan kerja makan je . GEMOK larh jawabnya . Hoho

Esok nya itu nak balik KL , mak aku cakap nak balik awal .
awal larh sangat . Balik pukul 11.00 malam . awal ke ? -,-
balik lambat sebab ayah aku nak jumpa kawan dia , ade appointment ! =..="
ayah aku balik KL sorang-2 . aku , adik-2 aku and mak aku balik dengan mak ngah aku . kebetulan mak ngah aku pun ade kat Melaka . mwehehehe . Untung lah kan . Ayah aku cakap balik dulu dengan mak ngah aku sebab mybe dia lambat . So balik larh , tinggal ayah aku sorang-2 . Mwahahaha . Sepanjang perjalanan balik KL uh aku tidur je . Sedar-2 dah sampai . Itu larh kerja aku . Haha .

Kbaiii :)


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • NO SCHOOL ANYMORE !
  • 11.11.11
  • Now , It's Over !
  • Monday Day's ?
  • Last Exam ! Tomorrow !
  • Still watlek ?
  • BORING GILO
  • tiba-2 IM aku ?
  • Selamat Hari Raya Aidiladha
  • exam !