Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
AL-FATIHAH
Saturday, November 19, 2011 • 9:03 AM • 0 comments

Hye , Hui , Hello . Assalamualaikum :)

Korang tahu kan semalam gila kecoh pasal Zizie dekat facebook ? Tak kan korang tak tahu ? Memang slow larh korang nie -,- . Okay kesian gila dekat dia . Time aku baca blog dia je mesti rasa macam nak menangis meraung bagai weayh . Orang lain kehilangan boyfie , aku pula yang over menangis . Cerita kau kemain sedih . Tapi apa yang Zizie cakap turh ada betul nya . Kita senang je cakap dekat dia suruh bersabar tapi kita tak tahu apa yang dia alami sekarang nie . Umppphhh , aku tak boleh bayang kan kalau aku ada dekat tempat dia . Ya allah . Just Allah je larh tahu perasaan kita macam mana kan ? Ajal dan maut tak kira masa dan tak kira sama ada tua atau pun tua . Allah itu Maha Berkuasa dan Maha Mengetahui . Mungkin itu yang di takdir kan untuk Zizie rite ? Tiada siapa boleh lawan takdir . Kita harus tabah menerimanya walaupun susah :) kalau nak tahu storie Zizie Tekan Sini



PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • B O S A N
  • F U C K
  • Great !
  • senyum sorang-2 ?
  • SIAL CILAKA HARAM !
  • MELAKA ? BORING GILO !
  • NO SCHOOL ANYMORE !
  • 11.11.11
  • Now , It's Over !
  • Monday Day's ?