Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
So T I R E D
Sunday, November 27, 2011 • 9:55 AM • 0 comments
Weayh ! Sumpah semalam aku penat gila nak mampus !
Dari petang pukul 2 macam turh larh sampai pukul 11 jalan-2 -,-
penattttttttt . First turh pergi beli barang mak aku dulu
then , pergi Kenanga Plaza . Aku orang first jejak kat situ sebab nak rasmi kan pembukaan plaza turh . Maklum larh , bakal Perdana Menteri . Hahahha . Ok aku merepek . Kat Kenanga Plaza turh , aku tak beli ape pun . Aku beli bag je . Hahaha . Tak ada apa sangat dekat sana sebab baru lagi . So tak banyak benda larh nak tengok . Dah habis jalan-2 kat sana , pergi The Mall pula . Astaga . Penattttt . Pfffttt . Kat sana aku just beli baju ELMO je . Hahahaha . Tak ada kerja . Kisah pula ? Aku bukan beli guna duit korang . --"

Ok Bye


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • :O
  • Malaysia Winner ! !
  • AL-FATIHAH
  • B O S A N
  • F U C K
  • Great !
  • senyum sorang-2 ?
  • SIAL CILAKA HARAM !
  • MELAKA ? BORING GILO !
  • NO SCHOOL ANYMORE !