Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
Back To School
Tuesday, December 27, 2011 • 1:29 PM • 0 comments
Buka mata besar-2 bila nak baca entry ini 0.0


Hye . Korang dah prepare untuk sekolah korang ? --'
Aku rasa macam malas dowh ! Cekimek . Tak ada feeling langsung nak sekolah .

Hari sabtu , pergi butik BODYGLOVE -,- Buang tabiat agak nya nak beli bag kat sana . Hehehehe . Memang beli bag kat sana pun . Gila rambang mata aku 0.o Bag yang aku beli , yang tu la terakhir . Huish ! Nasib aku awal , kalau late sikit , gerenti takk dapat dah . Hahaha .

Bosannn looooorrr ! Takk tahu nakk cakap apa sebenarnya . Okay la , go die -,-


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • Fall In Love ?
  • Kepergian
  • GO GO GO
  • So T I R E D
  • :O
  • Malaysia Winner ! !
  • AL-FATIHAH
  • B O S A N
  • F U C K
  • Great !