Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
Fall In Love ?
Tuesday, December 27, 2011 • 9:20 AM • 3 comments
Hye , Vutooo -,- Dah lama aku takk online . Berhabukk .

Ce tengok tittle . Fuuyyyyoooohhh ! Hahahaha .
Serious ke aku fall in love ni ? Serious la weayh !
Dengan siapa ? -,- Ado laaaaaa .

Semalam dia jujur pasal perasaan dia dekat aku . Huish ! Senyum sorang-2 aku . Hahahaha .
Malu kottt --' . Etetete . Shhhhooooo cuwwwwiiiiittttttt okay time tu . Hahahaha .
Tak sia-2 aku buat status at facebook pasal nak boyfie . Hohoho . Last-2 aku dapat -..-"

Okay aku batak sikit . Hehehe . Almaklum la , dah lama gila aku takk couple -.-'

p/s :: Awakk , now awakk dah jadi Mr Baby saya tauu . Takk ada siapa boleh rampas . Awakk sayang saya , saya sayang awakk , awak jaga saya , saya jaga awakk okay Baby ? Hee~ I love you until my last breath la Baby .


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • Kepergian
  • GO GO GO
  • So T I R E D
  • :O
  • Malaysia Winner ! !
  • AL-FATIHAH
  • B O S A N
  • F U C K
  • Great !
  • senyum sorang-2 ?