Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
Go Away From Me
Saturday, January 7, 2012 • 11:14 AM • 0 comments
Hye , Hui , Hello , Assalamualaikum .

Weayh . Untung la tak sampai sebulan BREAK -..-"
Wink wink ! Lelaki zaman sekarang -,- Buat perempuan macam spender je ryte ?
Aku dah malas nak ingat pasal benda ni -..-"
Lelaki semua sama je kan ?!! Tak pandai nak menghargai perasaan perempuan ryte ? Okay , dah tahuuuu .

Aku tahu aku tak baik macam perempuan lain . Yes , i know it !
Tapi sekurang-kurang nya aku ada hati -.-" Aku ada perasaan .
Haish ! Biar la kau -.-" Aku tak tahu apa salah aku sampai kau nak break :/

Anyway , lelaki bukan kau sorang ryte ? Banyakkkkkkkkkkkkkkkkk lagi !
Thanks sebab pernah hadir dalam hidup aku . Thanks sebab benarkan aku sayang kan kau .
Aku menghargai semua tu okay .

Hope kau happy dengan life kau and jumpa girl yang better daripada aku okay :D


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • What The -..-"
  • I HEART YOU !
  • Tentang Dhia ?
  • Crazy Man
  • Back To School
  • Fall In Love ?
  • Kepergian
  • GO GO GO
  • So T I R E D
  • :O