Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
Crazy Man
Thursday, December 29, 2011 • 10:44 AM • 0 comments
Buka mata besar-2 bila nak baca Entry ni okay O.O

Hye , ce tengok tittle -,-

Okay , we start here okay . Tahu takk , ada orang gila kacau aku . Oh maii . Nak je aku sepak dia . Pap pap pap ! Suka hati dia je cakap aku awek dia bagai . Ea ? Siapa dia ? Dah la kenal pun takk then perasan aku suka dia -,- Apa kena la dengan jantan ni . Tak sekolah agak nya -..-" Dah la paksa aku suka dia . Cekimek . Tak hengen aku ! Haish ! Go diee la kau !

Secondly , ada lagi yang nak try ngorat aku O.o Wooo wooo ! Aku tahu la aku comel tapi jangan la sampai ramai-2 nak ngorat aku . Hahahaha . Okay sewel ! -,- Dia tiba-2 mengayat aku then bila aku cakap aku dah ada couple terus hati dia hampa . hahahaha . Padan muka -.-" Ingat aku ni apa ? Suka suki kau jeee jantan oiii .

Thirdly , ada mamat ni nak ngorat aku sebab nak aku top up kan dia ? Hampeh hampeh . Lebih baik takk payah ngorat cengituuu -oo- . Aku sumpah kau jadi TV Plasma 54 inci kang baru tahu . Manusia zaman sekarang pelik-2 jeeee --'


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • Back To School
  • Fall In Love ?
  • Kepergian
  • GO GO GO
  • So T I R E D
  • :O
  • Malaysia Winner ! !
  • AL-FATIHAH
  • B O S A N
  • F U C K