Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
Nak tulis tajuk apa ini --'
Thursday, February 23, 2012 • 5:30 PM • 0 comments
Assalamualaikum dan hello-hello :)
Siapa rindu nak baca blog aku ini angkat lidah :P Hahaha . Macam la nampak -,-'
Etetete , ramai nyooooo ! Hahahaha --' Aku bangga seorang diri (:P)

Actually aku tak tahu nak story apa , tapi aku tibaii je la .. Janji adaaaa -..-'
Hahaha :)


Haaa -__- Budak Form 1 sekolah korang acoano ? Okay ? Ummpphhh , sekolah aku entah laaa --' Macam cilibek je aku tengok . Besar kepala . Haish ! Dah junior itu buat la cara junior . Ini tidak , menggedik sana menggedik sini . Bangga lettew dengan apa yang korang buat . Kurang kasih sayang lettew -_-"

Hmmm , okay . Haa , aku nak story ini . Hari ahad , aku kena sound dengan seorang guy ini -..-' Cibai betul . Aku just hantar text AKU STILL TAK PUAS HATI SEBAB TAK TAHU KAU SIAPA .

Then dia call aku , aku angkat la . Tiba-tiba dia marah aku . Oh mayy goshh !! Terkejut sial ! Aku diam saja time itu , nak menangis tapi aku tahan . Hahaha . Okay aku cengeng T.T Then dah banyak dia cakap , aku balas balik . Dia still memekak . Adoii . Pecah eardrum aku . Sabar je laaa kenn . Haish .

Dah habis dia membebel mengalah kan nenek and mak aku , dia tutup phone . Then dia suruh aku call dia pula . Hahh !! Banyak songeh dia ! Dengan berat hati nya aku pun call laaa . Tak sampai 5 minute cakap , mati ><" Kredit habis . Hoish ! Jahat nyaaa kau ini kredit . Baru saja nak berbaik tiba-tiba buat pailang pula . Pisaaaannnngggggggggg ! And now , dia dah tak contact aku -,-' Rindu doh nak gaduh dengan dia walaupun menyakit kan hati . Hoho .

22/2/2012 --> Aku tidur pukul 1 -,-' Tengok cerita Hindustan . Hahaha :D Pergi sekolah mengantok -___-" Kerja nak tidur saja . Eiii , geram aku dengan mata aku ini . Nak pejam saja kerja . Hehehe . Fuckta :: Aku memang suka tidur pun ( Aku bangga )



PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • Merubah perubahan yang telah sedia ada
  • Couple :/ ?
  • Supreme featuring S.A.G
  • Siapa text aku ini -.-' ?
  • Go die is better la -,-'
  • School --"
  • Go Away From Me
  • What The -..-"
  • I HEART YOU !
  • Tentang Dhia ?