Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
Siapa text aku ini -.-' ?
Saturday, February 18, 2012 • 5:02 AM • 0 comments
Hoyya , Assalamualaikum :)

Pagi-II butoo post entri entah pape je kan ? Hewhewhew --t Apa ku kesah -..-'

Korang dah lama tak jejak blog aku ini kan O.o ? Ada ke manusia yang tengok blog aku ini -,-"
Never mind , i don't care .

Okay , kembali ke tittle okay .

Brbb , semalam dalam pukul 9 lebih waktu malam macam itu , ada seseorang message aku -.-
Dah la aku dekat tuition time itu . Okay , aku nak pandai , aku pergi la tuition , kau ado ? Hehehe :D
Dia text macam ini TOLONG ANGKAT KEJAP , mula-II itu dia call , tapi aku buat stupid bin tak heran pun -,-t Malas nak layan . Ye la .. Lagi pun aku dekat tuition time itu , tengah belajar kot . Adoiii . Masalah betul manusia seorang ini .

Then , dah lama sikit itu aku reply la , aku cakap . INI SIAPA ? Dengan bangga nya aku cakap aku sampai sekarang tak tahu dia siapa -..-" Bila aku tanya , dia merepek merapu entah hape-II saja . Sewel kan manusia itu ? Hohoho . Dia cakap nama dia DAUS , bila aku tanya Daus mana , merepek-pepek pula jawapan dia -,-' Menyampah pula den .

Pukul 11 macam itu , aku call dia . Okay tak angkat :/ Pukul 1.00 dia missed call aku 2 kali -.-'
Apa masalah dia actually . Benci la aku --'

Wahai manusia , menjelma la dikau . Hewhewhew =,=t


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • Go die is better la -,-'
  • School --"
  • Go Away From Me
  • What The -..-"
  • I HEART YOU !
  • Tentang Dhia ?
  • Crazy Man
  • Back To School
  • Fall In Love ?
  • Kepergian