Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
Go die is better la -,-'
Saturday, February 18, 2012 • 4:35 AM • 0 comments
Oh mayy , ce tengok entri . Taiko giloo --' Kisah pula aku kan .
By the way , aku lama tak posting kan ? Hewhewhew . Aku lebih active dekat facebook -.-' Aku rasa malas nak post-II dekat blog ini okay . Dah jangan tanya ><"

Orang suka cakap ORANG YANG TAK PAKAI INI LEBIH SOSIAL BERBANDiNG ORANG YANG PAKAI TUDUNG kan ? Brbbb --' Sooooooooo sialllllllllll .

Batak sangat nak cakap macam itu kan :/ ? Orang yang bertudung itu if hati dia bersih tak apa la :) Tapi kalau just pakai tudung untuk suka-suki -..-' Better go die laaa .

Yang orang tak pakai tudung itu pula , orang suka cop bukan-II , gedik la , bajet HOT la --' Nak tunjuk keseksian la apa la . Bluerrrkkkk :P Fikir semua perempuan yang tak bertudung itu nak sangat ke tunjuk tetek dia -,-' Jangan nak lucah sangat la kan -.-t Aku tembak kepala tanpa had memang tak dapat apa la kan .

Kalau tak kenal seseorang itu dengan mendalam , better senyap jangan cakap apa-II , tak payah nak kecoh besar sedunia semasyarakat sehati dan sejiwa la -.-' Kang setempek ada dekat muka kau , kau jangan nak tegur aku . Brbbb .. Babi ^(oo)^


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • School --"
  • Go Away From Me
  • What The -..-"
  • I HEART YOU !
  • Tentang Dhia ?
  • Crazy Man
  • Back To School
  • Fall In Love ?
  • Kepergian
  • GO GO GO