Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
Supreme featuring S.A.G
Saturday, February 18, 2012 • 5:12 AM • 0 comments
Hoyya , Assalamualaikum :D

Okay , ce tengok tittle . Minatang apa pula ini :/ ? Okay , duduk KL tahu la apa benda kan , kalau duduk pendalaman , memang tak tahu -.-' Hahaha .Okay aku gurau saja :D

Tahu tak , dekat sekolah aku . Tak tahu la virus apa yang ada dekat diorang semua itu -,-
Budak-II Form 2 lelaki sekolah aku semua berkomplot untuk meraihkan kejuaraan memakai bag Supreme and S.A.G -..-' Hahaha . Okay , aku tak faham ayat itu ><" Senang cakap la , diorang semua pakat pakai bag jenama Supreme and S.A.G :/
Sakit saja mata aku kan tengok --"

Tak la semua budak lelaki Form 2 pakai bag itu , just segelintir la . Adoiii .
Aku sampai trauma tengok bag itu . Hahahaha . Okay , aku tipu =,="
Kalau aku duduk lama-II dekat sekolah itu , aku memang boleh ada penyakit sewel .
Tak habis-II tengok bag-II itu . Aku pergi mana , nampak saja -.-t

By the way , lelaki nampak smart pakai bag Supreme and S.A.G itu kan ? Hahaha . Okayyyy . Whatever . Kawan aku dia sebut S.A.G macam sebut SEXS -.-' Okayy , aku pekak . SO aku salah dengar laa kan .

Apa pandang-pandang ? Nak kena pijak ^ ^



PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • Siapa text aku ini -.-' ?
  • Go die is better la -,-'
  • School --"
  • Go Away From Me
  • What The -..-"
  • I HEART YOU !
  • Tentang Dhia ?
  • Crazy Man
  • Back To School
  • Fall In Love ?