Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
School --"
Wednesday, January 11, 2012 • 5:10 PM • 0 comments

Hye , Hui , Hello , Assalamualaikum :D

Sekolah korang apa cerita ?
O.K ke K.O ?

Sekolah aku K.O weayh -.-"
Bosan kemain =="
Kelas tinggi gila pula tu . Dekat puncak !!
Penat gila aku naik . Lama-II kurus la aku kan ? Hahahaha -.-'

Cikgu yang ajar kelas aku , okay la juga .
Homework ? Kahkahkah -..-" Banyak la kot -__-"

By the way , aku ada suka seseorang --'
Actually , aku start suka dia dari last year lagi =.="
Tapi aku senyap je buat pundek ^^

Then hari tu , aku gentle feeling aku dekat dia . Hahaha (^(oo)^)
Malu weayh . Rasa macam nak terjun bangunan je . Hohoho .
Whatever la . Yang penting aku dah ngaku perasaan aku dekat dia daripada simpan sampai berkulat perasaan tu =__="


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • Go Away From Me
  • What The -..-"
  • I HEART YOU !
  • Tentang Dhia ?
  • Crazy Man
  • Back To School
  • Fall In Love ?
  • Kepergian
  • GO GO GO
  • So T I R E D