Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
Short Story
Saturday, September 1, 2012 • 9:20 AM • 0 comments
Hye . Assalamualaikum .
Hari ini aku nak share beberapa short love story yang best yang pernah aku tengok sebelum ini dan membuatkan aku termimpi-mimpi sampai tak ingat dunia . Huahuahua . Okay .
Hope korang pun akan suka dengan short film yang aku letak ini :) (Macam aku punya cerita pulokkk) LOL .




Korang mesti tengok okay semua video ini ! Aku tak tipu ! Sumpah best ^ ^ Ada satu video ini akan membuatkan korang keluar air mata T__T So sad okay . Okay bye~


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • I Love You :*
  • Nur Feetri
  • Oppa Gangnam Style
  • I'm fall in love with you --'
  • Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri
  • Gedik gila :/
  • Kenapa mesti sekarang :/ ?
  • Dear Ex , i miss you so much :(
  • Happy Father's Day
  • Letter for my future HUBBY