Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
Oppa Gangnam Style
Friday, August 31, 2012 • 12:34 PM • 0 comments


Hye , Assalamualaikum :)

Dah tengok dah video atas itu ? LOL . Okay okay .
Terlalu heboh pasal video ini dekat twitter lah , sekolah , di merata tempat lah .
Banyak-banyak video korea yang aku tengok , Oppa Gangnam Style ini adalah video paling terbodoh yang pernah aku tengok dan menjadi ikutan ramai . LOL . Lawak okay lawak . Macam apa je video dia . Hahaha . Tengok dia menari , aku pun terasa nak buat juga :/ Hahaha .



PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • I'm fall in love with you --'
  • Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri
  • Gedik gila :/
  • Kenapa mesti sekarang :/ ?
  • Dear Ex , i miss you so much :(
  • Happy Father's Day
  • Letter for my future HUBBY
  • Sorry guys kalau aku merosakkan -.-
  • Sirap Selasih
  • The Moments ^ ^