Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri
Friday, August 17, 2012 • 8:24 AM • 0 comments
Assalamualaikum . Hye .

Pejam celik pejam celik , dah nak raya dah pun kan ?
Ouh my SORE EYES *buat muka duck face*
Tak sangkanya sekejap je puasa O.O
Rasa nak menangis pun ada :(
Bukan sebab apa , sebab aku tak berjaya khatam al-Quran pada bulan Ramadhan .
Huhuhu T__T

Actually , tahun 2012 ini aku rasa bukan aku sorang je rasa macam ini ,
aku rasa ramai . Rasa macam tak ada feeling je nak raya -,-
Am I Right ?
Preparation untuk raya tahun ini pun aku buat last minute . LOL
Kalau boleh , esok nak raya , hari ini aku baru nak beli barang . Hahahaha .
Malas punya pasal~

Korang cuti tak pada 16/8/2012 ?
Maklumlah , cikgu pun nak beraya awal , so cuti lah awal kan ? LOL
Siapa dapat cuti pada 16/8 itu untunglah cuti !
Sekolah aku still sekolah -.-'
Kekambingan apakah ini ==" ?

Bila aku pergi Bazaar Ramadhan lepas habis sekolah itu ,
semua dok pandang aku semacam je .
Why ? Jealous dengan aku sebab aku sekolah ke apa ? Okay . Tahu dah .

Korang dah balik raya belum ? Aku maybe hari Sabtu (18/8/2012) lepas subuh kot .
Aku balik hari Sabtu sebab Jumaat itu mak aku still kerja T___T
By the way , semua jalan ke utara selatan timur dan barat sangat lah sesak begitu dan begini .
LOL .
Pengsan aku tengok ~.~ Banyaknyalah kereta . Boleh tak bagi aku balik dulu , baru korang balik kampung --' Aku bakal isteri PM tahu tak ? (apa benda aku merepek ?)

Hmm , okay lah . Sampai sini je lah .
Pesan dekat Ibu atau Bapa atau Abang atau siapa-siapa yang bawa kereta itu , supaya pandu dengan berhati-hati . Biar lambat asalkan selamat :'>
Will You marry Me ? Eh :/ ? Apakah -..-" ? LOL

Okay bye~


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • Gedik gila :/
  • Kenapa mesti sekarang :/ ?
  • Dear Ex , i miss you so much :(
  • Happy Father's Day
  • Letter for my future HUBBY
  • Sorry guys kalau aku merosakkan -.-
  • Sirap Selasih
  • The Moments ^ ^
  • I'm Sorry T__T I'm Wrong Person
  • Sampai bila ?