Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
Gedik gila :/
Saturday, August 4, 2012 • 3:55 PM • 0 comments
Hye . Assalamualaikum .

Aku nak korang tengok satu video okay then korang cakap lah apa korang nak cakap tentang video ini . Aku rasa macam nak gelak pun ada -.- Lawak okay lawak .

First Video-Original


Tengok mulut dia , mulut dia , mulut dia !! Hahahaha -.- Kenapa mulut dia ? Sakit ? Ke memang ada masalah mulut . Hahahaha . Okayyy .

Second Video-Parody


LOL . Yang ini lagi lah -,- Dah macam apa aku tengok . Hahaha . Sakit perut aku layan video ini . Sumpah lawak ! Hahaha . Yang perempuan itu pun satu , pergi buat video macam itu kenapa ? Kan dah kena kutuk . Padan muka~ Bro , gua tabit video lu . Gila sakai lah ! Best ! Hahaha .

Take A Note :: Sebelum nak buat sesuatu itu , bermotif sikit okay ^ ^ And jangan buat something yang bodoh -.-

Okay bye~



PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • Kenapa mesti sekarang :/ ?
  • Dear Ex , i miss you so much :(
  • Happy Father's Day
  • Letter for my future HUBBY
  • Sorry guys kalau aku merosakkan -.-
  • Sirap Selasih
  • The Moments ^ ^
  • I'm Sorry T__T I'm Wrong Person
  • Sampai bila ?
  • Panda Oink Oink ^ ^v I Love You