Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
I want that shirt !!! *begging*
Tuesday, December 11, 2012 • 9:18 AM • 0 comments

Assalamualaikum . Hye . 

Pagi-pagi buta dah update -.- Mengantuk sia . Hahaha *o* Yawn 
Hahahaha . Actually semalam aku tidur awal dan tersangatlah awal. Sebelum ini aku tidur lambat . 4 atau 5 pagi baru tidur . Gempak tak ? Gempak gila fundeks kan ? Hahahaha . 
Bukan pasal waktu tidur yang aku nak cerita . 
Aku tak nak cerita apa-apa hari ini . 

Tengok baju yang dekat atas itu . Lawa tak ? Lawa kan ? Nak weyh !!! Belikan aku ? Kalau kau belikan aku , aku belanja kau makan nasi T.T Okay ? Hahahahaha . 
Sumpah weyh ! Aku nak gila baju itu ! Mengidam ! Macam orang mengandung kan ? Hahahaha k . 
Cantik doh baju itu :'( Aku nak gila-gila . Hope one day nanti aku dapat lah baju ini *begging* Hahahahaha . 

Okay lah bye ^ ^



PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • You're my EVERYTHING
  • Mati Hidup Semula ?
  • Tak Seharusnya Memiliki
  • Alhamdulillah
  • Short Story
  • I Love You :*
  • Nur Feetri
  • Oppa Gangnam Style
  • I'm fall in love with you --'
  • Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri