Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
Mati Hidup Semula ?
Friday, December 7, 2012 • 1:25 PM • 0 comments
Assalamualaikum . Hye . 

Look ! Mati Hidup Semula ? Pun boleh -.-
Punyalah semalam bukan main twitter dan facebook kecoh tentang kematian seseorang ini . Tup tup . Hari ini dia masih hidup rupanya . Orang cakap twitter dan facebook dia dihacked . Tak tahulah kan cerita sebenar dia macam mana . Tapi bersyukur lah sebab dia masih hidup dan ada di dunia ini so member-member yang sayang sangat dengan dia boleh lagi jumpa dia dan bergelak tawa bersama dia . Tak lah macam semalam . Semua meroyan menangis macam nenek kehilangan gigi palsu je -_______-" Sampai bengkak mata-mata . Termasuk aku sekali . Menyusahkan betul . Yang si hacker itu pun bodoh hanjeng pergi cakap benda macam itu . Ingat pasal mati ini boleh bawa main ke doh ? Nampak sangat tak pergi sekolah ! 

So siapa nak ganti balik air mata semua orang yang menangis ini ? Si hacker babi itu ? Lewls~ Pergi mampus lah dia -.- Macam keling je perangai . Selekeh . Ingat air mata ini air kencing ke yang boleh dikeluarkan ikut suka hati je ? Ada time lah doh ! Dan air mata ini hanya untuk orang penting je . Haish !

Kimmy Imran :: Alhamdulillah sebab Kimmy masih hidup dan sihat waalfiat . Kimmy jangan heran sangat dengan apa yang orang cakap pasal Kimmy . Dan saya nak minta maaf dengan Kimmy sebab saya pun ada salahkan Kimmy pasal berita itu . Manusia kan ? Setiap manusia pasti lakukan kesalahan . So please jaga diri dan banyakkan berehat . Semoga cepat pulih :D


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • Tak Seharusnya Memiliki
  • Alhamdulillah
  • Short Story
  • I Love You :*
  • Nur Feetri
  • Oppa Gangnam Style
  • I'm fall in love with you --'
  • Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri
  • Gedik gila :/
  • Kenapa mesti sekarang :/ ?