Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
Wussup :/
Saturday, March 24, 2012 • 12:02 AM • 0 comments
Hye guys yang omeyy lagi comel :| HAHA . Okayy look .

Aku baru habis exam T.T Gila sakai perangai budak kelas aku . Time exam watlek tengok buku tanpa rasa serba salah and cuak termasuk aku juga (:P) Memey nak bakar kertas time itu . Gila pantek susah betul soalan dia *tak baca buku , memang la --' *

Then baru-baru ini aku dapat result :o Puih ! Antara semua pelajaran 1A saja aku dapat -.-' Yang lain failed . HUAHUAHUA . Yang lawak nya , paper Sejarah , markah paling tinggi dalam kelas aku ialah 59 . PALING TINGGI woii ! Kelas kau HADE ? Tak ada right ? Aku dapat 30 lebih saja :D Mesti korang ingat aku lah yang 59 itu kan ? Eh eh , pandai pula la aku tiba-tiba --' Mulut korang jaga sikit okay . Aku pandai sebenar nya tapi tak nak serlah kan ^ ^ HOHO .


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • Man is same like Boy -.-'
  • Sorry :'(
  • Story Naik Lorry --'
  • Life Without Love
  • Nak tulis tajuk apa ini --'
  • Merubah perubahan yang telah sedia ada
  • Couple :/ ?
  • Supreme featuring S.A.G
  • Siapa text aku ini -.-' ?
  • Go die is better la -,-'