Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
APABILA AKU MEMINTA MAAF
Saturday, April 7, 2012 • 2:24 PM • 0 comments


Assalamualaikum , hye , sowadikap :'>
Korang tak tidur lagi ke ? Huahuahua . Sama la iteww pun :3
Iteww tak ngantuk lagi la awak ^ ^v Sebab itu tak mau tidur . Boleh kan awak :> ? Hihihi .

Awakk , awakk mesti pelik kan tengok tittle post kali ini .___. ? Kan kan kan ?
Hihi . Okay . Awak ingat tak yang iteww pernah story pasal bahan-membahan . Yang iteww bahan dia , dia bahan iteww balik . Macam manusia kurang kasih sayang okay kami ini .
Tapi tapi tapi kan , iteww dah minta maaf dengan dia laa ^ ^y
Mula-mula kan iteww cakap iteww tak mau minta maaf dengan si gila bin sewel itu tapi iteww tak tahu kenapa iteww teringin nak minta maaf dekat dia -..-'

Masa iteww minta maaf dekat dia itu , iteww takut dia tak mau maaf kan iteww :'< Gosh ! Kalau dia tak maaf kan iteww nanti , takut-takut dia bawa kawan dia yang besar itu untuk penyek kan iteww O.o Uhuu~ Tak nak ! Takut ~.~ Tidak disangka , dia maaf kan iteww la awak ^.^ Tapi yang iteww sakit hati kan , dia cakap dekat iteww macam ini PANDAI PULA KAU NAK MINTA MAAF ! Amboi , dia fikir iteww ini apa haa -,-'

Walaupun iteww dah minta maaf dengan dia and dia pun dah maaf kan iteww , tapi iteww tengok time dekat sekolah dia suka sebut macam-macam dekat iteww "__"
Apa masalah dia sebenarnya haa awak ? Gila ke apa ?
Tapi tak apa la , iteww dah rasa lega sikit lepas iteww tahu dia dah maaf kan iteww , so meja iteww tak ada rosak lagi ^ ^ Winkwink :*

Awakk , sorry tau pagi macam ini , iteww gedik sikit :'>


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • Mengapakah :/ ?
  • Problem :/
  • Wussup :/
  • Man is same like Boy -.-'
  • Sorry :'(
  • Story Naik Lorry --'
  • Life Without Love
  • Nak tulis tajuk apa ini --'
  • Merubah perubahan yang telah sedia ada
  • Couple :/ ?