Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
I'm Sorry T__T I'm Wrong Person
Monday, May 28, 2012 • 2:22 PM • 0 comments
Holla , Hai , Hoyya ^ ^v (sambil melambai tangan seperti Mak Jemah Kampung Batu Karang ) . Okay , siapa tengah sad sad sekarang ini :/ ? Meh sini dekat aku , aku lap air mata dia dengan sapu tangan yang aku jumpa dekat tepi longkang tadi . Entah berapa lama ada dekat situ pun aku tak tahu . Aku nampak comel saja , gambar hingus tahap maximum , So aku ambil lah .

Today aku dah tak nak cerita pasal couple ke apa ke , aku forever alone or what . Aku nak tukar jenis cerita pula okay . Lagu pun aku dah tukar , dah tak ada feeling sad sad dah , ada pun tunggu lagu yang last-last okay . Hahaha . Korang tahu tak apa yang aku maksud kan dengan tittle aku itu ? Tak tahu ? Sini aku kasi korang tahu . Wrong Person thats mean nama penyanyi Rock Somalia itu -.-' Alahai , maksud nya ' Salah Orang '

Korang pernah tak , fikir orang itu kawan korang or siapa-siapa tapi sebenarnya orang lain O.o ? Mesti pernah kan ? Haha . Pernah juga sorang ini fikir aku girlfriend dia , punya lah dia cakap I Love You bagai . Gosh ! Bila dia tengok sekali lagi , rupa nya dia salah orang okay . Haha . Awek dia muka macam Hantu Kak Limah , yang aku pula muka comel macam Jessie J ^ ^v Kau Hade ? Hahaha . Percaya tak ? Hahaha . Okay aku tipu saja itu :'3

Masa umur aku 6 , 7 tahun macam itu , aku pernah pergi ke satu pasar raya ini untuk beli baju raya kot -.-' Entah lah , aku pun dah lupa . Haha . Masa itu aku merayau-rayau dan tiba-tiba aku cari parents aku tak ada lalu aku ternampak satu hamba Allah yang berpakaian sama seperti Ayah aku T__T Betapa gembira nya aku masa itu sampai aku peluk okay orang itu . Bila dia pandang aku dan aku pandang dia ...... Gosh ! Bukan Ayah aku (>< ) Patut lah aku rasa pelukan aku itu tak best , bila aku pusing belakang , aku nampak Umi aku panggil aku . Ouh yes ! Betapa bersyukurnya aku masa itu akhirnya jumpa juga dengan AYAH aku okay . Yang original punya . Hahaha .

Satu lagi cerita ini , masa aku Form 1 tahun lepas , dekat sekolah . Masa itu dekat kantin sekolah , terlalu ramai orang sampai aku terlepas pandang kawan aku sorang ini . Tiba-tiba ada budak depan aku ini , aku tengok macam kawan aku . Aku pun panggil lah dia ' NABILA ' . Bila dia pandang , rupanya bukan V.V Malu betul . Nasib baik dia tak perasan masa itu aku yang tegur dia . Aku pun dah tahu itu bukan kawan aku , aku terus buat muka tembok dan buat tak tahu apa yang sudah terjadi . Grrrr . Kalau korang jadi macam aku , apa korang rasa ? Tak ke rasa macam nak lari sekeliling dunia lalu berhenti di negara Paris dan bercuti di sana secara percuma lalu terus menetap di sana , betul tak ? Macam itu lah aku rasa . Bila aku pusing belakang , tengok kawan aku ada -..-' Kawan aku ini pun satu , yang dia pergi duduk belakang aku apa pasal . Haish !

Selepas kejadian itu , kawan aku suka mengungkit dan ketawa bila dia ingat cerita itu =,=" Apa ? Lawak sangat ke ? Haish ! Ada aku kisah ? Macam korang tak pernah pula kan . Macam aku sorang saja kena macam itu . Errrrrr .

Sebelum menegur seseorang , perhatikan dia dari atas hingga ke bawah . Kalau betul yakin itu orang yang anda kenali , baru tegur . Jangan main sergah saja . Karang mahu tutup kepala dengan buah tembikai sebiji -.-'


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • Sampai bila ?
  • Panda Oink Oink ^ ^v I Love You
  • Vandalisme
  • Kawan ?
  • Mangkuk Hayun -.-t
  • Exam Coming in May ?
  • Like anda saya amat menghargai T.T
  • Sekolah ? Ouh tidakk !
  • Bahasa apakah :/ ?
  • NK NO FOM LEH X ? -..-' KAKI BOLEH LA