Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
Mangkuk Hayun -.-t
Sunday, April 15, 2012 • 9:34 PM • 0 comments
Hye , Assalamualaikum .
Look , post kali ini aku tak kan buat ayat yang boleh buat korang ketawa . Serious untuk kali ini okay .

Actually , aku nak cerita pasal budak-budak lelaki dalam kelas aku :/
Err , diorang semua macam abcdefghijklmno -,-' Sakai .
Nak tahu kenapa aku cakap diorang macam itu ?
Sebenarnya hari Jumaat lepas , kelas aku ada buat pembentangan .
Then ada satu tajuk ini ADAB BERPAKAIAN --'
Bila cikgu terang kan pasal tajuk itu , err , ramai budak lelaki dalam kelas aku , usha panas dekat aku -.-V
Vutooo betul . Ingat aku apa nak tengok-tengok macam itu !
Aku rasa macam nak bagi kaki saja masa itu . Tapi sebab aku fikir diorang lelaki and cikgu ada , aku pun menghilangkan hasrat tersebut okay . Huahua . Ayat tak boleh bla !

Tadi , ada orang call --' Err , dua orang pula itu .
Bila aku send message , still call lagi .
Then ada satu itu , dia text bahasa cina :/ Haa -___-' Memey aku faham sangat la kan .
Kenapa ramai sangat orang gila call aku ! Kenapakah !!


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • Exam Coming in May ?
  • Like anda saya amat menghargai T.T
  • Sekolah ? Ouh tidakk !
  • Bahasa apakah :/ ?
  • NK NO FOM LEH X ? -..-' KAKI BOLEH LA
  • Secret Admire
  • APABILA AKU MEMINTA MAAF
  • Mengapakah :/ ?
  • Problem :/
  • Wussup :/