Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
Vandalisme
Saturday, April 21, 2012 • 6:25 PM • 0 comments


Hello peeps :'>
Apa cerita korang ? Tak ada cerita ? Haha . Sama la aku pun .

Actually aku nak cerita pasal sekolah aku ini -.-'
Korang sekolah ganti ye ? Aku tak ada doh ! Ini tak suka ini .
Aku pun nak sekolah juga :3
Hahaha . Okay . Aku bukan nak cerita itu sebenarnya .

Look , kebanyakan di negara ini , pelajar-pelajar sekolah yang jadi vandalisme kan ?
Tapi sekarang ini dah lain lah -,-' Cikgu pula yang menyakai nak jadi vandalisme .
Dekat sekolah aku , guru kelas aku vandalisme ouh !
Dia conteng dinding kelas aku --' Tak ada kerja okay !
Dia conteng ini haa KAMI SUKA KELAS KOTOR dan KAMI SUKA SAMPAH .
Apa ke jadah nya tulis benda alah itu dekat dinding kelas -..-'
Memburukkan ! Ayoyoyo !

Bila aku dengan budak kelas aku padam , dia tambah balik .
Oh gosh ! Apa kena dengan guru kelas aku ini :/ ? Sewel kah ?
Meyyy gooosshhh ! Kesian T.T

Tapi sumpah bengang gila masa tengok cikgu conteng dinding kelas =.='
Terasa macam nak baling kasut dekat dia , nasib baik la dia cikgu -__-"
Cikgu pun tak bagi contoh dekat murid-murid . Apapuncannot la !


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • Kawan ?
  • Mangkuk Hayun -.-t
  • Exam Coming in May ?
  • Like anda saya amat menghargai T.T
  • Sekolah ? Ouh tidakk !
  • Bahasa apakah :/ ?
  • NK NO FOM LEH X ? -..-' KAKI BOLEH LA
  • Secret Admire
  • APABILA AKU MEMINTA MAAF
  • Mengapakah :/ ?