Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
NK NO FOM LEH X ? -..-' KAKI BOLEH LA
Wednesday, April 11, 2012 • 9:55 AM • 0 comments
*Tekan gambar ini kalau nak lihat lebih besar*

Gosh ! Again ! Apakah ini ? Sungguh besar dugaan mu Ya Allah !
Aku dah tak nak jumpa orang gila di facebook . Sangat sakit rasa nya :'<

Awakk , dah berturut-turut saya jumpa orang gila . Apa ini ?!!
Sewel ! Hari itu yang batak puki and yang guna abang-abang bagai itu . OMG !
Memang dalam hidup aku harus jumpa orang yang tak betul ke :/ ?
Ouh tidakkkkkkkkkkkk !
Umi , ayah ! Tolong !
Aku tak perasan pula yang budak ini ada dalam friendlist aku :|

Tengok la bahasa dia -..-' Rempitz nya !! NK NO FOM LEH X ?
Eh , kalau aku bagi kaki nak ?
Sorry ya , aku bukan perempuan yang murah macam BlackBerry , Ipad or Galaxy Tab .
Maruah aku sangat mahal dan tidak boleh di beli dengan apa-apa .
Harap Maklum . Take a note okay .

Okay bye !


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • Secret Admire
  • APABILA AKU MEMINTA MAAF
  • Mengapakah :/ ?
  • Problem :/
  • Wussup :/
  • Man is same like Boy -.-'
  • Sorry :'(
  • Story Naik Lorry --'
  • Life Without Love
  • Nak tulis tajuk apa ini --'