Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
Bahasa apakah :/ ?
Saturday, April 14, 2012 • 8:54 AM • 0 comments

Assalamualaikum :) Hye . Korang sihat ?

Syukur ke hadrat Ilahi kerana masih bagi aku bernyawa dan sihat di atas muka bumi ini :'>

Okay , actually aku nak cerita pasal seseorang ini .
Masa hari Rabu , aku tengah tuition then tiba-tiba ada orang call :/
Aku pun hantar text dekat dia , jangan call sebab aku tuition lepas itu aku tanya dia siapa .
Dia kata dia salah number . Ouh Okay la . Tapi aku tanya lagi dia siapa .
Lepas itu dia kata :: NI LAKY ORG , SY DHA B'ISTRI
LOL -.-' Macam aku kisah pula kan dia itu suami orang ke bapa orang ke apa ke kan .
Lepas itu aku still tanya dia siapa , tiba-tiba dia marah :|
Nak tahu tak , aku nak tergelak baca message dia . Haha .
Bahasa dia tak boleh bla okay -,-' Rempitz gila nak mampus .

Ejaan dia yang aku ingat GYLA(GILA) , TKOWT(TAKUT) , AQU(AKU) , THAX(TAK) , TW(TAHU)
Korang faham tak apa dia cakap itu :x Aku tak . Hahaha .
Pecah perut , gelak guling-guling aku baca text dia .
Cara ejaan dia macam tak pernah pergi sekolah okay T.T Sedih aku tengok dia .

Aku forward message budak itu dekat member aku Najiihah and Cik Komeng .
Najiihah dia gelak saja baca , Cik Komeng pula maki hamun . LOL -,-' Sampai minta lagi message budak wempitz itu . Hahaha .
Ayat Cik Komeng tak boleh bla doh :D Hahaha . Tergelak bila aku baca respon dia :3

Actually , nama budak itu Mimie , 6teen y/o , Kedah .
Aku tak tahu dia pernah belajar ejaan ke tidak .
Dia kata bahasa yang dia pakai itu , bahasa budak zaman sekarang :o
Ye ke ? Asal aku tak tahu pun . Hahaha .
Dah la . Penat aku gelak bila ingat MINAH WEMPIZ itu . Lawak !


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • NK NO FOM LEH X ? -..-' KAKI BOLEH LA
  • Secret Admire
  • APABILA AKU MEMINTA MAAF
  • Mengapakah :/ ?
  • Problem :/
  • Wussup :/
  • Man is same like Boy -.-'
  • Sorry :'(
  • Story Naik Lorry --'
  • Life Without Love