Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
Secret Admire
Sunday, April 8, 2012 • 3:34 AM • 0 comments
Hoyya ^ ^y Aku tak tahu kenapa dah pukul 3.46 aku still tak tidur dan tidak boleh memejamkan mata ini . Haha . Okay . Actually aku bosan gilooo ini . Then aku buat keputusan untuk post gambar boyfie aku yang sangat handsome dan bergaya :3 Okay look !
|
|
|
|
|
|
|
V












Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! Handsome kan ><" ? Be jelly with me okay -.-' Huahuahua . Okay . Aku bosan sampai post benda merapu --' * lap hingus * Untung kan kalau aku dapat boyfie yang muka macam Zayn Malik and sweet :') Tapi malang nya aku tiada jodoh dengan lelaki sebegitu rupa :'<


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • APABILA AKU MEMINTA MAAF
  • Mengapakah :/ ?
  • Problem :/
  • Wussup :/
  • Man is same like Boy -.-'
  • Sorry :'(
  • Story Naik Lorry --'
  • Life Without Love
  • Nak tulis tajuk apa ini --'
  • Merubah perubahan yang telah sedia ada