Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
Thanks Okay ♥
Sunday, May 5, 2013 • 3:47 AM • 0 comments
Hi . 
 Okay , I'm not in mood now . 
Apa yang korang akan rasa bila someone yang pernah tinggalkan korang then dia datang balik pada kita untuk minta peluang kedua ? Bila kita dah bagi peluang kedua pada dia , dia buat SHIT :') Happy kan dan kita hargai sangat apa yang dia dah buat kan kan kan ? Hanya Allah tahu apa perasaan kita .
Kalau rasa just nak sia-siakan peluang yang telah diberi itu , better pergi bunuh diri lagi bagus daripada buat orang rasa nak bunuh diri sebab diperbodohkan macam itu je .

Muhammad Izwan Bin Rusli , thanks sebab dah buat taik dengan I , thanks sebab dah permainkan I , thanks sebab dah banyak tipu I :) You ingat I tak tahu permainan you selama ini ? Hahaha . I give you a second chance because I want to play with you . I nak tengok sejauh mana you boleh bermain dengan I . Sakit jantung ? Operation ? Batuk berdarah ? Apakah ? Sakit jantung but still can BBM and twitter-ing 24hrs ? Operation ? Kalau nak buat operation , you tak adanya nak 24hrs dengan gadget okay :) Think before you do something  lah Boy :) " Just you I love " Kepala hotak mu -.- Jangan nak main-main dengan kata-kata cinta okay . Jangan jadi bodoh . Untuk pengetahuan you , I tak rasa bersalah and menyesal sebab lepaskan you but I feel so kesian dekat perempuan yang akan dapat you sebab dia pun akan tertipu dengan kata-kata you :'c Pity her . Hmm . Jangan fikir you akan bahagia selepas apa you dah buat dekat semua perempuan yang pernah masuk dalam hati you :) Kalau you game seseorang itu , tak mustahil orang yang you sayang akan game you juga one day nanti . Just wait your KARMA okay . Thanks for everything :)


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • Why I feel like I'm nothing in your life ?
  • S I N G L E
  • Tengku Muhammad Ikmal Akmal bin Tunku Muhammad Isz...
  • How Wonderful Life Is, Now You're In The World
  • Enough ?
  • I want that shirt !!! *begging*
  • You're my EVERYTHING
  • Mati Hidup Semula ?
  • Tak Seharusnya Memiliki
  • Alhamdulillah