Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
Break up ?
Monday, May 6, 2013 • 12:16 PM • 0 comments

Dear Mohd Haziq Bin Zulkifli , 
Are you serious nak tinggalkan I ?
Are you serious nak pergi daripada hidup I ?
Are you serious nak musnahkan segala kisah cinta yang telah kita bina bersama ?

Haziq , I hantar text dekat you " I wanna break with you " Bukan I serious pun nak break dengan you , I just nak you faham kenapa I hantar macam itu . I nak you tahu yang I rasa selalu diabaikan oleh you and I nak you tanya kenapa I hantar text macam itu . I nak you pertahankan I tapi I salah menilai you . You sanggup biarkan I pergi tanpa pertahankan relay kita walaupun sikit malah you sanggup kutuk I dekat twitter :')
Thanks Haziq . I hargai semua itu . 

I dah cuba terbaik untuk you tapi semua itu tak bermakna untuk you . 
You selalu anggap yang I ini curang and suka layan banyak lelaki . 
Sebanyak mana pun lelaki yang I berkawan , kalau I cakap I sayang you memang I tetap akan pilih you even 100 lelaki yang kacak ada depan mata I . 
Tapi ........... you tak pernah nampak kesetiaan I pada you :')

Haziq , thanks sebab hadir dalam hidup I and bahagiakan I walaupun waktunya hanya sementara . But I hargai sangat-sangat kehadiran you and apa yang you dah buat untuk I . 
2 years kita saling crush Haziq then akhirnya kita dapat bersatu tapi malangnya you berubah after couple dengan I . You lain dengan I . You berbeza . You bukan Haziq yang I kenal dulu . Yang selalu sayang I , yang selalu manja dengan I , yang selalu care pasal I , yang sentiasa happy kan I . Haziq yang I sayang itu hilang bila kita dah couple ! I rindukan Haziq yang dulu . I nak Haziq yang dulu . I tak nak Haziq yang sekarang . Yang sentiasa nak marah I , yang selalu abaikan I and selalu fikir yang bukan-bukan pasal I . I rindu the old you :'c

I cakap banyak macam ini pun bukan you ambil kisah pun . 
I kan dah tak ada makna dalam life you . 
Hahaha . It's okay .
I know you can happy without me :') 
Thanks for leaving me like this and kutuk I dekat twitter you . 
Thanks for everything . 
Please.... I wanna you know that I still love you even kita dah tak bersama :')


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • TeAmo ♥
  • Thanks Okay ♥
  • Why I feel like I'm nothing in your life ?
  • S I N G L E
  • Tengku Muhammad Ikmal Akmal bin Tunku Muhammad Isz...
  • How Wonderful Life Is, Now You're In The World
  • Enough ?
  • I want that shirt !!! *begging*
  • You're my EVERYTHING
  • Mati Hidup Semula ?