Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
Daddy ♥
Sunday, June 9, 2013 • 11:01 AM • 0 comments
Hi. Assalamualaikum . Goodmorning .

Cuba tengok title ? Hahahaha comel kan ?
Daddy ini siapa ? 
Daddy ini actually gelaran yang aku bagi dekat someone yang aku sayang :')
Tapi sekarang aku tak tahu ke mana dia menghilang . 
Sebenarnya dia ada je , aku je yang tak perasan kehadiran dia . Lagipun now dia busy dengan kerja . Hmmm . 

Dulu , aku suka menggila dengan dia . Hahahaha . 
Cakap dia anak Dato' lah , cucu Aaron Aziz lah apa lah . Comel sangat dia time itu . Then dia cakap aku ini anak dia lah apa lah . Crazy right ? Hahahahahaha . Tapi semua itu dah hilang sekarang :'c 
Aku rindu dia ... Aku rindu sangat ... Hmmm .

Weyh Daddy Aaron , I rindu sangat dengan you :') Hmmm . I harap you sihat and boleh jaga kesihatan you baik-baik . I tak pernah lupa gurauan you dengan I , Aaron . And I ingat lagi I pernah acah-acah in love dengan you dekat ask.fm you . Hahahahaha . Imissyousomuch Aaron Sunday :')





PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • I miss school (╥﹏╥) * I HATE MY SCHOOL*
  • I don't give a fuck
  • Fight with you , happy with you and I've done do e...
  • Break up ?
  • TeAmo ♥
  • Thanks Okay ♥
  • Why I feel like I'm nothing in your life ?
  • S I N G L E
  • Tengku Muhammad Ikmal Akmal bin Tunku Muhammad Isz...
  • How Wonderful Life Is, Now You're In The World