Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
I miss school (╥﹏╥) * I HATE MY SCHOOL*
Friday, June 7, 2013 • 9:57 AM • 0 comments
Sayang , sekolah dah nak start lagi 2 hari . 
Maigad ! Apa ini ? Please bagi lagi sebulan cuti sekolah :c
Tak nak masuk sekolah . Hmmmm .
Aku tak kisah kalau nak pergi sekolah , tapi aku memang IDGAF ( I don't give a fuck) nak masuk kelas aku -.-
So please , aku nak tukar sekolah , aku nak pindah . 
Kalau boleh aku nak pergi jauh daripada semua orang yang aku kenal . 

Kalau aku pergi jauh daripada sekolah itu , semua orang akan lebih happy .
Sebab tak ada MANUSIA yang merosakkan nama KELAS atau SEKOLAH dan KECEWAKAN perasaan cikgu-cikgu kan ?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA mati lagi baik aku rasa :') Kalau itu yang membuatkan semua orang bahagia dan puas hati . 

Everyday ada je yang nak kutuk aku dekat twitter sebab aku free hair . Then sampai libatkan Acap :') Apa benda yang korang nak sebenarnya ? Kalau cakap dekat aku sorang je boleh kan ? Tak payah nak libatkan orang lain ! Tak payah nak suruh orang lain ubah aku sebab aku boleh ubah diri aku sendiri ! Please okay ! Get your own business ! 


PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • I don't give a fuck
  • Fight with you , happy with you and I've done do e...
  • Break up ?
  • TeAmo ♥
  • Thanks Okay ♥
  • Why I feel like I'm nothing in your life ?
  • S I N G L E
  • Tengku Muhammad Ikmal Akmal bin Tunku Muhammad Isz...
  • How Wonderful Life Is, Now You're In The World
  • Enough ?