Loading.....
ABOUT ENTRY TWITER FACEBOOK
Stop Sayang Stop
Friday, October 11, 2013 • 2:24 PM • 0 comments
Sayang , kau baca direct message aku then kau terus tuduh aku melulu . Kau tahu tak siapa lelaki itu ? Lelaki itu crush kawan aku weyh . Bestfriend aku . Buat apa aku nak dia ? Aku panggil dia "Sayang ... Crush Kesayangan bagai" sebab aku cuba untuk buktikan kepada orang sekeliling aku betapa kuatnya aku tanpa kau tapi apa benda yang aku buat itu adalah tindakan bodoh yang hanya menyeksa aku . Hati aku tak boleh berpaling pada yang lain . Hati aku tak boleh mencintai dan menyayangi orang lain seperti mana aku menyayangi kau .  

Aku tak kisah kau nak benci aku tapi aku akan tetap tunggu kau untuk kembali pada aku semula walaupun aku tahu perkara itu tak akan terjadi . Aku akan Setia Hujung Nyawa dan aku akan bukti pada kau :') Suka hati kau lah nak percaya aku atau tak tapi apa yang aku cakap ini aku akan bukti kan pada kau yang aku hanya akan setia pada kau walaupun kau dah tiada hati bersama aku lagi . 




PASTFUTURE
She Says :
If you hide, I’ll seek for you. If you’re lost, I’ll search for you. If you leave, I’ll wait for you. If they try to take you away from me, I’ll fight for you. Cause I never want to lose someone I love.

My Status


>> Study
date : Everyday
at:No Time


>> PMR
date : No Date
at: Everytime


>> EXAM !
date: Everyday
at: No Time

My Journey :

  • Our 1st Anniversary
  • You make me cry :')
  • I'm sorry but Iloveyou ❤
  • Daddy ♥
  • I miss school (╥﹏╥) * I HATE MY SCHOOL*
  • I don't give a fuck
  • Fight with you , happy with you and I've done do e...
  • Break up ?
  • TeAmo ♥
  • Thanks Okay ♥